keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Esittelytunti plus tasokoe

8.2.2010

Hrr. Yliopistolle klo 11.30 ja sit meidät tökättiin täyteen informaatiota viisumiasioista ja päästiin allekirjoittamaan lupaukset, että käytetään ainoastaan espanjaa pois lukien hätätapaukset. Ennen infotuokiota sain läppärin yliopiston wifin kautta nettiin. Juhlaa. Oli vähän ongelmia kun en saanut netistä artikkeleita kandisemmaa varten. Ai joo, ykkösjuttu: älä koskaan jätä Suomi-tehtäviä vaihdon alkuun tehtäviksi. It’s just not working. Niin miljoona juttua, joiden pieleen menoa ei ees osaa kuvitella, voi mennä pieleen.

14.30 oli sit ekat kielitunnit, eli tavattiin opettajat Silvina ja Valeria(na?) eli Silvi ja Vale. Käytiin pääpiirteissään kurssia läpi ja pidettiin esittelykierros. Noita varten melkein vois miettiä valmiiksi mitä sanoo kun aina kysytään tyyliin et nimi, mistä olet, mitä opiskelet, miksi olet täällä. Jees, sit meidät tökättiin tauolle, jonka jälkeen saapui mörköinen tasokoe. Porukka siis piti saada about puoliksi ettei ois ihan järkky isoja ryhmiä. Kokeessa oli kuullun ymmärtämistä siinä mielessä, että piti kirjoittaa open lukemia lauseita. Muuten oli vaan mieletön nivaska kirjallisia tehtäviä ja lopussa pikkuruisen aineen kirjoittaminen. Ei tuntunut sujuvan kovin hyvin, kun oli paljon tuntemattomia sanoja. Mut jaa, samapa se kun kummatkin ryhmät käy samat matskut läpi kurssin aikana.

Illalla palailin kotiin ja kävin lenkillä, minkä jälkeen semmamatskujen lueskelua. Tulipa hieman kirjoiteltuakin. Semmoisen huomion vois kirjoittaa, että täällä potentiaalisesti oppii juomaan viiniä kun mendozalaisia viinejä on tarjolla joka ruoalla aamupalaa lukuun ottamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti